Stockholm Sport Academy

Många nya kompisar och roliga minnen

“Hej Frida,
Jag vill bara säga att Sofia har haft det jättekul, verkligen. Hon är så nöjd. Ansvarig för hennes grupp var Mats som verkar helt fantastisk. Många nya kompisar och roliga minnen. Stort tack!!
Mvh Helena”

Nicole stortrivs och kallar det för “bästa tennisen” och “den bästa tränaren”!

“Hej!

Min dotter Nicole spelar tennis hos er på Tennisstadion, fredagar, och jag ville ta tillfället i akt att säga vad nöjda vi är med det! Nicole spelar hela somrarna på Tennisklubben nära landstället med sina två absoluta favorittränare, och har gjort så i flera år, men under terminerna har vi inte hittat rätt. Hon har inte tyckt att det varit roligt på de klubbar vi provat under terminerna. Förutom nu! Nu stortrivs hon och kallar det för “bästa tennisen” och “den bästa tränaren”! Så självfallet är vi otroligt glada för hennes skull, och hoppas ju kunna fortsätta med samma tränare nästa termin! – Tränarens namn kommer hon däremot inte ihåg så därför undrar jag vad han heter? Jag skulle också verkligen uppskatta om han kunde få detta mejl skickat till sig – han förtjänar att få veta vilket fint jobb han gör!

Jag undrar också om ni börjat planera hösten redan. Vore fint att få veta om tiderna kommer att kvarstå, om gruppen kommer att fortsätta med samma tränare, om tränaren tycker att hon borde fortsätta där hon är eller fortsätta i någon annan grupp (fast helst med samma tränare då!) om hur hennes tränare ser på Nicoles progression – hur ska vi tänka framåt kring hennes tennisutveckling. Hon kommer att spela hela sommaren även i år – hon spelar då i fyra veckor varje dag en timme med tränare, samt en turnering på slutet. Och det vore fint att få kontakt med tränaren, om hur han tänker kring Nicoles fortsättning.

Så tusen tack för en jättefin verksamhet där ni verkligen lyckats se min dotter och ger henne en jättefin tennistimme på fredagar!

Med varma hälsningar”

 

Parkourkursen + ledarna är super super!

“Hej,

Min son Liam går på Parkour på Lilla Adolf Fredrik skola. Han är även med på alla läger ni anordnar och han tycker att parkourkursen + ledarna är super super!

Hälsningar
Patricia”

Multisportläger v 32

“Hej!

Vår dotter, Sophie deltog på ert multisportläger på Kungsholmen förra veckan och hon tyckte verkligen att det var så kul. 

Det var det bästa hon gjort på hela sommarlovet och hon saknar verkligen alla kompisar och de fina ledarna. Framförallt tyckte hon jättemycket om Rafael, han var sååå himla snäll :) 

Som förälder så känns det ju extra fint att höra från sitt barn att de har trivts och tyckt om aktiviteten så mycket att de längtar tillbaka. Jag själv upplevde att ledarna var jättegulliga och det kändes välorganiserat.  

Så tack för en fin vecka – det här kan mycket väl bli en favorit i repris.   

Hälsningar

Ann & Tom”

 

Alla glada och jättenöjda!

“Hej!

Vill tacka för en utmärkt Multisport-vecka där mina tre barn deltog på
GIH. Alla glada och jättenöjda! Framför gärna en hälsning till de
trevliga och behjälpliga ledarna.

Hälsningar,

Annika S.P.”

Humor och omsorg

“Hej Markus och övriga ledare!

Tack för ett oerhört fint arrangerat parkourläger på påsklovet: både Samuel och Benjamin var lyriska efteråt, och undrade båda när de kunde få gå nästa gång. Jag blev imponerad av de proffsiga organisationen, och av er ledare som hanterade barnen med en balans av disciplin (som de behöver men sällan får i skolan, tror jag) och humor och omsorg. Tack för ett jättefint jobb!

Vi kommer med all sannolikhet tillbaka, om bara kalendrar och logistik fungerar.

Tack igen, och allt gott!”

Vi är så supernöjda med de här dagarna!

“Hej STA,
Min dotter Josephine går på tennislägret nu 16/6-19/6 och fullständigt älskar det. Det är första året hon går på läger.
Jag lovade henne att maila Er och höra efter om Ni mot all förmodan fått någon avbokning på tennislägret midtennis 7-9 år under vecka 25 (start imorgon).
Hon är så besviken på mig för att jag inte hade bokat det :-)
Vi är så supernöjda med de här dagarna och har en dotter som bara njuter.
Varma hälsningar,
Johanna”

Tack!

“Hej!

Mina barn var på tennisläger hos er v. 25, månd-torsd. Matilda, fem år, i minigruppen och David, sju år,
i midgruppen.

Jag vill bara tala om att de båda hade väldigt rolig. De gillade verkligen lägret jättemycket, särskilt den äldre,
David men som sagt även lilltjejen. Sonen var ledsen en lång stund sista dagen när jag hämtade honom för att
lägret var över. Han gillade tränarna, nya vännerna, gemenskapen och den roliga tennisen.

Jag själv märkte också att lägret var proffsigt och att tränarna Axel, Daniel, Olivia, Astrid och de övriga var energiska,
glada, uppmuntrande och spred tennisglädje. Sammanfattningsvis är vi jätteglada att vi anmälde båda
barnen till lägret. Ett varmt tack!

//Kristina”

Bra organisation

“Vill passa på att berömma er för en mycket bra organisation, med duktiga, engagerade och inspirerande ledare. Det får du gärna föra vidare!

Allt gott!

//Mathias”

Akrobatikläger

“Vi vill tacka för ett roligt och väl genomfört akrobbatikläger och kommer gärna tillbaka.
 
Vänligen
/Mats”

Mycket nöjd

“Hej,
Min dotter Maja har deltagit i tennisläger hos er under veckan och är mycket nöjd. David har varit hennes tränare. Tack för att ni tog bra hand om henne och lärde henne nya saker.

Maja vill fortsätta att spela tennis och jag ville kolla om hon kan få möjlighet att träna vidare med er i grupp under hösten. Hon trivs att spela i grupp. Vore mycket tacksam om Maya fick en plats.

Ring mig gärna när du får tid!

Bästa hälsningar
Samuel”

Välorganiserat & givande tennis läger

“Hej!

Jag skulle vilja härmed tacka för en välorganiserad och givande och inspirerande tennis läger under veckan!
Min Hanna var super glad och taggad varenda dag som jag hämtade henne!

Tack till Adam & Nicolina!
Nu har Hanna bestämd sig att spara för att att ev kunna börja spela till nästa termin. 👍”

Markus har haft roliga dagar! 😊

“Hej!
Tack! Markus har haft roliga dagar! 😊 idag valde han att stanna hemma då han fyller år.
Han tränar redan parkour genom en annan klubb. Vi ville testa en ny klubb och han kommer köra kurserna parallellt.
 
Han gillade basket. Tyvärr missade vi gymnastiken idag.
 

Vi får se inför nästa termin, om han vill komplettera med akrobatik e.dyl.

 
Jag vill berömma ledarna som var otroligt duktiga och pedagogiska. Gillar att de körde med teambuilding och lekar. Upplever att det blev bra stämning mellan barnen. Hälsa gärna det till ledarna, Agnes, Viktor och Essi.
 
Trevlig helg!
Mvh
Katja”

Vi har tipsat vännerna!

“Hej Frida!

Vi var otroligt nöjda och imponerade efter höstterminen och har tipsat många vänner om att delta.

Bästa hälsningar,
Ylva”

Vi blev så otroligt nöjda över hur professionella och trevliga alla var

“Hejsan, Våran son Linus var nyligen i helgen på parkour lägret som var hos er. Vi blev så otroligt nöjda och överraskade över hur professionella och trevliga alla var, särskilt en tränare vid namn George. Vi pratade lite med honom för att höra sig för hur man går tillväga för att kunna fortsätta med parkour för våran son med honom som tränare. Vi blev så lyckliga över när vi hörde att han har en egen grupp på söndagar nu som börjar i Sofia skolan och sa att det finns plats för honom där. Men nu när vi försöker boka så är allting fullbokat. Finns det någon som helst möjlighet att få med honom där? Vore otroligt tacksamma för svar. Med Vänlig Hälsning Jenny”

Tack för en supercamp!

“Hej Annika,

Tack för en supercamp! Mina pojkar, Edvard och Vilhelm, var supernöjda och glada. Härligt upplägg på hela grejen. Hade pojkarna fått bestämma så hade de hakat på direkt. Jag måste dock ta en diskussion med dem för om de ska börja träna parkour  så måste de avsäga sig lite andra idrotter som krockar med tiderna nedan.

Återkommer inom kort.

/Johan”

De var kanon!

“Hej

Tänkte bara skriva och tala om hur duktiga killarna var på campen som var på sportlovet i bollhallen.
De var kanon min dotter tyckte det var kanon hon är 9 år kände ingen, men allt var så jäkla bra.
Hon blev snabbt kompis med många.

Hon pratar redan om nästa år.

Hälsningar

Patrick”

Tennisens Påskläger var en stor succé!

“Hej,

Mina två barn Harry och Olle var med i ert påskläger (midtennis) under påskveckan vilket var stor succé. Barnens tränare Leo, vars efternamn jag tyvärr inte kommer ihåg, var otroligt bra med barnen och lägret blev en jättehärlig erfarenhet för båda pojkarna. Så stort tack till er och framför allt till Leo för att han gjorde så fint jobb under veckan.”

 

Vi vill tacka för en jättebra vecka!

“Hej!

Vi vill tacka för en jättebra vecka i Trollbäckshallen förra veckan. Lägret var inspirerande för barnen och det bästa på hela sommarlovet. Tränarna var professionella och hade ett fint förhållningssätt. De var lyhörda och hade ett trevligt bemötande både mot barnen och oss vuxna.
Ett särskilt tack till Ingela som såg mitt barn och lyfte fram hans egenskaper. Hon sa fina saker till honom och om honom som stärkte hans självkänsla och det värmer i hjärtat. Att vuxna ser barn kan vara avgörande för barnets framtid i tron på sig själv. Tack!

Vi hoppas på ett nytt läger i Tyresö nästa år!!
Med vänlig hälsning, Maja, mamma till Noel”

Tack för en utmärkt Multisport-vecka!

“Hej!

Vill tacka för en utmärkt Multisport-vecka där mina tre barn deltog på
GIH. Alla glada och jättenöjda! Framför gärna en hälsning till de
trevliga och behjälpliga ledarna.

Hälsningar,

Annika S. P.”

 

Eleverna fick en inblick i en växande sport av kompenta ledare

“Parkourpassen med Johan och Harry var ett inslag i undervisningen som välkomnades av både elever och av mig som lärare. Eleverna fick en inblick i en växande sport av kompenta utövare som kunde knyta an till barnen på ett proffsigt sätt och jag som lärare i idrott och hälsa fick värdefull input jag kan ta med mig till undervisningen.

Carl-Johan Osvald
Lärare idrott och hälsa
Vittra Sjöstaden”

Så glad över att ni erbjuder träning för barn med utbildade vuxna, utan elitism

“Jag har just anmält min son till er utomhusfotboll i vår. Är så glad och tacksam över att ni erbjuder träning för barn med utbildade vuxna, en gång i veckan och utan elitism. Vår son har tränat fotboll i en annan förening sedan har var 4 år och nu när han är åtta så blir plötsligt träningen två gånger i veckan med match varje lördag. Och tränarna är tonåringar. Så vi har lämnat den föreningen och gått över till er!
Hälsar mamma Åsa”

Bra tränare på Fotbollen – Stockholm Sport Academy

“Hej Stockholm Sport Academy tack för otroligt bra termin.
Vincent 5år har spelat tennis på GIH samt fotboll och jag måste säga att vi är mkt nöjda speciellt med fotbollen på sö kl 1600. Otroligt bra tränare!
Trevlig sommar

Karin  mamma till Vincent”

Fantastiskt bra!

“Hej!
Min flicka Lily -04 har precis gått färdigt Fortsättning Akrobatik GIH kl 17-18.30 på torsdagar hos Robin.

VI ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ NÖJDA!
Fantastiskt bra!

Vi hoppas på en liknande grupp till hösten. Minst fem i vår grupp hörde jag ville fortsätta.

Vänligen Helena”

Jätterolig träning

“Hej Annika Wiklund!
Min son Vincent snart 5 år  dansar på söndagar kl.10 / gymnastik och idrottshögskolan. Vincent tycker det är jätteroligt att gå dit och han tycker mycket om sin danslärare. Jag är mycket glad att vi har hittat till er och vill med detta mejl framföra hur nöjda vi är, både med aktiviteten och den ledare som på ett underbart sätt har fått min son engagerad :).

Med vänliga hälsningar
Helena”

Tack för denna termin!

“Hej,

Tack för info och ett stort tack för denna termin!
Tyvärr kan Anders inte vara med vid nästa två träningstillfällen men vi kommer att anmäla honom till nästa termin.

Anders som anser att han inte är någon “sportkille” ser verkligen fram mot parkour träningen på söndagarna i Gustav Vasa skolan.
Han kommer alltid därifrån entusiastisk och glad så en stor eloge och tack till era bra killar i detta fall Behrooz som ger barnen
självförtroende och hjälp och peppar dem till bra träning!!

Hälsningar och trevlig sommar

mvh
Charina”

Det är tredje året i rad

“Hej!

Jag hade tre killar som gick Multisportcamp förra veckan, den äldsta gruppen. ( 01-02 och en 03:a) Det är tredje året i rad som de går hos er.

Vilken vecka de hade!! Bästa hittills. Bra och rolig varierande träning, de hade träningsvärk varje dag :o)) Parkourtränaren var bäst!
God mat oftast, de saknade spaghetti med köttfärssås.

Det som de klagade på var några av de andra barnen var lite slöa, tjejerna var för länge i omklädningsrummet, så de fick vänta med att gå och äta.

Annars en toppenvecka, tack för det!

Hälsningar

Katariina
En mamma som tycker att barn ska träna”

Stockholm Sport Academys läger var fantastiskt välarrangerade med hjärta och hjärna!

“Hej!

Min ena son gick på tennisläger och den andra på multisport camp i somras. Med 2 söner på 7 resp 11 år som genom åren prövat olika typer av sommarläger hos andra arrangörer, tyckte vi att Stockholm Sport Academys sommarläger var fantastiskt välarrangerade med hjärta och hjärna!

Nu är vi intresserade av tennis till hösten. Ska båda anmälas till nybörjare?

Hälsningar
Pia”

Stockholm Sport Academy omdöme

Inés Barnéus mamma till Linnéa & Lucía
“Stockholm Sport Academy är en oerhört kunnig sportskola, där barnen inte bara lär sig tennis eller dans utan också ett juste sätt att umgås med varandra”

Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus

“Hej Annika,
Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus. Min dotter anmälde sig till en provlektion i tennis söndag den 22/9 kl 15. Men hon har ändrat sig och vill inte testa tennis. Hon vill gärna börja på Parkour på onsdagar Nybörjare kl 18 på GIH. Har du platser kvar? Hon är även anmäld till Friidrott på söndagar.

Otroligt trevliga ledare ni har och fint bemötande. Det är så man inspirerar unga.

Hälsningar, Lota”