Stockholm Sport Academy – Om oss

Stockholm Sport Academy erbjuder träning för alla åldrar

Du finner oss på Östermalm, Lidingö, Kungsholmen, Södermalm samt i Vasastan.

Genom ett brett utbud av sporter och parallellträning finns det en möjlighet för dig att själv sätta samman familjens idrottsutbildning. Syskon, kamrater och föräldrar kan träna på samma tid, på samma anläggning – men i olika åldersgrupper samt olika sporter. En annan möjlighet med parallellträning är att träna tennis 1 timme för att sedan gå vidare till friidrott- eller parkourträning i byggnaden bredvid. Har du frågor kring eventuella kombinationer för dig och din familj,
kontakta oss?

Stockholm Sport Academys välutbildade tränare har alla stor erfarenhet av att arbeta med barn
och ungdomar och det är med stolthet och glädje vi kan säga att många av dem har varit med från start för 10 år sedan. Tillsammans har vi arbetat fram ett unikt, effektivt och roligt träningsystem där säkerheten sätts i första rum.

Vi önskar ge barn och ungdomar lärorik, spännande och oförglömlig träning.
Vi vill sprida och öka medvetandet om att motion och hälsa är viktigt.
Vi erbjuder därför allsidig och omväxlande träning där alla de fysiska egenskaperna tränas.
Vi har inte utslagning, elitsatsning eller liknande, vi önskar skapa ett långsiktigt lärande och förmedla att träning är en livsstil.
Vi vill på ett roligt sätt inspirera ungdomar till att vara mer fysiskt aktiva och skapa en god vana att behålla livet ut.

Stockholm Sport Academy består av sportskolorna:

Multi Sport Camp, Stockholm Tennis Academy, Stockholm Acrobatic Academy, Stockholm Parkour Academy, Friidrott och Stockholm Football Academy.